Lasthourr Admin
Mesaj Sayısı : 216 Yaş : 33 Localisation : yok Kayıt tarihi : 27/10/06
| Konu: Zafer Cıkarması Paz Ekim 29, 2006 2:26 pm | |
| | |
|
tej Admin
| Konu: Geri: Zafer Cıkarması Paz Ekim 29, 2006 6:19 pm | |
| burası yorumsuz ak benim olaydan haberim yok olanlar benden korkmuş (aykutun dedii) | |
|
Lasthourr Admin
| Konu: Geri: Zafer Cıkarması Paz Ekim 29, 2006 9:16 pm | |
| - tej demiş ki:
- burası yorumsuz ak benim olaydan haberim yok olanlar benden korkmuş (aykutun dedii)
tabı senı gorunce o kafayı farkednce kactıydı oglanlar ama o zafer e ılk gıdısımızdeydı bı sefer de sadece erol la bn gıtmıstm oglan yne ses cıkaramamıslardı | |
|
tej Admin
| Konu: Geri: Zafer Cıkarması Ptsi Ekim 30, 2006 1:09 pm | |
| - Lasthourrr demiş ki:
- tej demiş ki:
- burası yorumsuz ak benim olaydan haberim yok olanlar benden korkmuş (aykutun dedii)
tabı senı gorunce o kafayı farkednce kactıydı oglanlar ama o zafer e ılk gıdısımızdeydı bı sefer de sadece erol la bn gıtmıstm oglan yne ses cıkaramamıslardı herkes tanıodu ak artık:D sıkıosa çıkarsalardı zaferi kaç kere bastık yaw biz 5-6 olmuştur ak bide sen ben erol gittiydik | |
|
Lasthourr Admin
| Konu: Geri: Zafer Cıkarması Çarş. Kas. 01, 2006 11:04 pm | |
| - tej demiş ki:
- Lasthourrr demiş ki:
- tej demiş ki:
tabı senı gorunce o kafayı farkednce kactıydı oglanlar ama o zafer e ılk gıdısımızdeydı bı sefer de sadece erol la bn gıtmıstm oglan yne ses cıkaramamıslardı herkes tanıodu ak artık:D sıkıosa çıkarsalardı zaferi kaç kere bastık yaw biz 5-6 olmuştur ak bide sen ben erol gittiydik hee orda dowceımız kursatla smdı aynı sınıftayım:D:D | |
|
tej Admin
| Konu: Geri: Zafer Cıkarması Perş. Kas. 02, 2006 1:32 pm | |
| - Lasthourr demiş ki:
- tej demiş ki:
- Lasthourrr demiş ki:
- tej demiş ki:
tabı senı gorunce o kafayı farkednce kactıydı oglanlar ama o zafer e ılk gıdısımızdeydı bı sefer de sadece erol la bn gıtmıstm oglan yne ses cıkaramamıslardı herkes tanıodu ak artık:D sıkıosa çıkarsalardı zaferi kaç kere bastık yaw biz 5-6 olmuştur ak bide sen ben erol gittiydik
hee orda dowceımız kursatla smdı aynı sınıftayım:D:D :d aran nası | |
|