tej Admin
| Konu: nene hatundan alinin kaçışı Salı Ekim 31, 2006 4:06 pm | |
| ak olana hem vuruo toplandıklarındada olm benim 10 dakka sora otobüsüm var eve gidecem daa diip gittiydi | |
|
Lasthourr Admin
Mesaj Sayısı : 216 Yaş : 33 Localisation : yok Kayıt tarihi : 27/10/06
| Konu: Geri: nene hatundan alinin kaçışı Çarş. Kas. 01, 2006 10:57 pm | |
| - tej demiş ki:
- ak olana hem vuruo toplandıklarındada olm benim 10 dakka sora otobüsüm var eve gidecem daa diip gittiydi
oorospu cocuqu burda böle demsını bılıosn alıyede aykut sennın arkandan konusuor dıosun ne pıcsın ya | |
|
tej Admin
| Konu: Geri: nene hatundan alinin kaçışı Perş. Kas. 02, 2006 1:38 pm | |
| - Lasthourr demiş ki:
- tej demiş ki:
- ak olana hem vuruo toplandıklarındada olm benim 10 dakka sora otobüsüm var eve gidecem daa diip gittiydi
oorospu cocuqu burda böle demsını bılıosn alıyede aykut sennın arkandan konusuor dıosun ne pıcsın ya ben aliye öle bişi demedim len seni aradıında ben yanındaydım ak gavatlıına dedi | |
|
Lasthourr Admin
Mesaj Sayısı : 216 Yaş : 33 Localisation : yok Kayıt tarihi : 27/10/06
| Konu: Geri: nene hatundan alinin kaçışı Çarş. Kas. 08, 2006 11:02 pm | |
| - tej demiş ki:
- Lasthourr demiş ki:
- tej demiş ki:
oorospu cocuqu burda böle demsını bılıosn alıyede aykut sennın arkandan konusuor dıosun ne pıcsın ya ben aliye öle bişi demedim len seni aradıında ben yanındaydım ak gavatlıına dedi sıktr lan bılıorm yanında olduqunu ne gawatlına dıcek aq | |
|
tej Admin
| Konu: Geri: nene hatundan alinin kaçışı Perş. Kas. 09, 2006 1:50 pm | |
| - Lasthourr demiş ki:
- tej demiş ki:
- Lasthourr demiş ki:
- tej demiş ki:
oorospu cocuqu burda böle demsını bılıosn alıyede aykut sennın arkandan konusuor dıosun ne pıcsın ya ben aliye öle bişi demedim len seni aradıında ben yanındaydım ak gavatlıına dedi sıktr lan bılıorm yanında olduqunu ne gawatlına dıcek aq siktir ak | |
|